Tuomioistuinharjoittelukyselyn tulokset

Tuomioistuinharjoittelun hakumenettely uudistettiin ja ensimmäinen keskitetty valtakunnallinen haku järjestettiin keväällä 2017. Selvittääkseen tuomioistuinharjoitteluun pyrkivien kokemuksia ja ajatuksia uudesta hakumenettelystä Nuoret Lakimiehet ry (Nula) toteutti aiheesta kyselyn helmi-maaliskuussa 2018. Kyselyn kohderyhmänä olivat kaikki uudessa hakumenettelyssä hakeneet.

Ohessa ovat kyselyn tulokset sekä niistä laadittu raportti PDF-muodossa. Nula käyttää tuloksia edunvalvontatyössään. Vastausaineisto (ml. avoimet vastaukset) toimitetaan tuomarinkoulutuslautakunnalle, oikeusministeriölle sekä Lakimiesliitolle.

Kiitämme Lakimiesliittoa avusta kyselyn toteuttamisessa.

Raportti tuomioistuinharjoittelukyselystä 2018

Kyselyn aineisto

Posted in Uutiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *