Alueet

Nuoret Lakimiehet järjestää tapahtumia jäsenilleen ympäri Suomea. Tällä hetkellä yhdistys toimii pääkaupunkiseudun lisäksi aktiivisesti Turussa. Pääkaupunkiseudun ulkopuolisesta toiminnasta vastaavat aluevastaavat.

Turussa Nulan aluevastaavan johdolla juodaan mm. kvartaalikaljat sekä vietetään perinteiset pikkujoulut. Turussa jäsenistö on vieraillut myös katsomassa ainejärjestö Lexin Spexiä.

Huomaathan, että kaikki yhdistyksen tapahtumat ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille – tapahtuivatpa ne missä päin Suomea tahansa.

Aiemmin Nulalla on ollut toimintaa myös Lappeenrannassa, Rovaniemellä ja Oulussa. Sittemmin toiminta on valitettavasti hiipunut, mutta ehkä juuri sinä voisit puhaltaa toiminnan jälleen käyntiin.

Aluevastaavat

Henriikka Tiainen
Henriikka Tiainen

Toimintaa omalle paikkakunnallesi?

Etsimme uusia aluevastaavia eri kaupunkeihin. Aluevastaavat järjestävät alueellaan yhdistyksen jäsenistölle erilaista asia- ja viihdepainotteista toimintaa. Yhdistys ja hallitus antavat mielellään vinkkejä, ja toimintaan on mahdollista saada myös taloudellista tukea. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Jos paikkakunnallasi ei vielä ole Nuoret Lakimiehet ry:n aluevastaavaa, ota yhteyttä alueyhteistyöstä vastaavaan hallituksen jäseneen Johanna Säteriin (johanna.sateri@nuoretlakimiehet.fi), niin kerromme mielellämme lisää!