Jäsenedut

Nuoret Lakimiehet ry:n jäsenyydestä on hyötyä – uusien ystävien ja loistavien tapahtumien lisäksi saat erilaisia rahanarvoisia etuja.

Nulan jäsenenä voit osallistua keväisin ja syksyisin järjestettäviin vapaapaikka-arvontoihin, joiden palkintona on maksuttomia paikkoja oikeudellisiin seminaareihin.

Lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat jäsenillemme etuja, joista saat tarkempaa tietoa näiltä sivuilta.

Koulutusta

KAUPPAKAMARI|Juridiikka

Kauppakamari järjestää juridiikan koulutusta ja kustantaa juridisia kirjoja. Ajantasaiset juridiikan sisällöt suunnitellaan juristien käytännön tarpeiden pohjalta. Toteutuksesta vastaavat alan parhaat asiantuntijat. Tietoa koulutustarjonnasta saat osoitteesta www.kauppakamarikauppa.fi tai puhelimitse (09 2286 0360).

Lakimiesliiton Koulutus

Lakimiesliiton Koulutus tuottaa vuosittain lähes 120 seminaaria juridiikan eri aihealueilta. Eri osaamisalojen rajat ylittävät seminaarit yhdistävät juridisten kysymysten tarkastelun ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ja taloudellisiin ilmiöihin. Lakimiesliiton Koulutuksen seminaarit soveltuvat kaikille juridiikkaa työssään tarvitseville – laajasta tarjonnasta on hyvä valita!

Lisätietoja saat osoitteesta www.lakimiesliitonkoulutus.fi.

Edilex Pro

Edilex Pro on koulutuspalvelu lainsäädännön tuntemusta tarvitseville ammattilaisille. Edilex Pro -koulutus keskittyy olennaiseen: seminaarit ovat tehokkaita, monipuolisia ja vuorovaikutteisia puolen päivän mittaisia koulutustapahtumia. Saat seminaariaineiston käyttöösi jo ennen seminaaria ja voit esittää kouluttajalle kysymyksiä. Seminaaripakettiin sisältyy myös käyttöoikeus Edilex-palveluun ennen ja jälkeen seminaarin. Koulutuksen sisällön laadusta vastaavat alan asiantuntijat.

Lisätietoja saat osoitteesta www.edilexpro.fi tai puhelimitse (020 450 2616).

Kirjallisuutta

KAUPPAKAMARI|Juridiikka

Kauppakamari järjestää juridiikan koulutusta ja kustantaa juridisia kirjoja. Katso edut ylhäältä kohdasta Koulutusta.

Edita Publishing

Edita Publishing Oy tarjoaa laajan valikoiman lakitietoa juristeille sekä eri alojen lainsäädännön tuntemusta tarvitseville ammattilaisille. Julkaisemme niin lakikokoelmia kuin kommentaareja ja käsikirjojakin. Valikoimaan kuuluu uudenlainen vuosittain ilmestyvä lakikirja, Lakikirja – Yksityis-, rikos-, ja prosessioikeus sekä sen sisarteos, Lakikirja – Julkisoikeus. Teokset vastaavat nykypäivän juristin tiedontarpeisiin.

Alma Talent

Alma Talent julkaisee vuosittain yli neljäkymmentä uutta tai uudistettua juridista teosta. Valikoima kattaa kaikki oikeudenalat, ja kirjoittajat ovat aina oman alansa parhaita asiantuntijoita.  Juridiikan teokset sopivat niin vaativaan ammattikäyttöön kuin oppikirjoiksi. Suomen Laki on jokaisen lainkäyttäjän ja lainsäätäjän arvokkain työkalu. Suomen Laki -toimitus päivittää ja ylläpitää Suomen Laki -tietokantaa jatkuvasti. Uudet hallituksen esitykset, säädökset ja oikeustapaukset päivitetään ja toimitetaan tietokantaan lähes reaaliajassa. Ajantasainen tietokanta on kaikkien Suomen Laki -hakupalvelun tilaajien käytössä. Tietokannasta poimitaan myös vuosittain ilmestyvien Suomen Laki -kirjojen ja eripainosten sisältö. Sähköinen Suomen Laki -hakupalvelu sisältää myös kattavasti juridista kommentaarikirjallisuutta.