« Palaa tapahtumalistaan

  • 14.9.2018
    18:00 - 23:00
Helan går!

 

Syksy saatetaan käyntiin perinteisillä yhteisrapujuhlilla Nuorten Ekonomien kanssa, ja tänä vuonna tapahtuma laajenee akateemiseksi nelinotteluksi, kun soppaan heitetään mukaan nuorten arkkitehtien ja insinöörien paikallisyhdistys HelYEA sekä Nuorten Lääkärien yhdistys.
 
Tiedossa on herkuttelua ja juomalauluja. Rapujen lisäksi hintaan sisältyy alkudrinkki, tarvittavat höystöt itse saksiniekkojen kanssa, lämmin pääruoka, jälkiruoka sekä juomina snapsi, viinikaadot ja kahvi tai tee. Janoisimmat voivat myös hankkia lisäkostuketta sopivia maksuvälineitä vastaan omakustanteisesti. Rapujuhlien jälkeen on mahdollista jäädä nauttimaan Dylaniin muun juhlakansan kanssa rennosta yhdessäolosta letkeän musiikin säestämänä – myöhemmin siirrytään vielä jatkoille.
 
Tapahtuman hinta on Nuorten Lakimiesten jäseniltä 55 euroa ja muilta 70 euroa. Ilmoittauduthan nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti ja nämä tiketit ovat perinteisesti menneet kuumille kiville. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 7.9.2018.
 
TERVETULOA!

 

Tapahtumapaikka

Block by Dylan

Osoite:
Eteläranta 18, 00130 Helsinki

Puhelin: 040 5533000

WWW:

Yhteyshenkilö

Nelli Ritala
nelli.ritala@nuoretlakimiehet.fi
Puhelin: 0505556986


Lippuvaihtoehdot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *