Juhlakirja

Helsingin Sanomat: Nuoret Lakimiehet r.y.-yhd[i]stys perustettu. Eilen illalla oli joukko nuoria lakimiehiä kokoontunut Vanhaan Ylioppilastaloon keskustelemaan nuorten lakimiesten yhdityksen perustamisesta. Kokous päätti yksimielisesti perustaa Nuoret Lakimiehet r.y.-nimisen yhdistyksen. Perustavasta kokouksesta ja yhdistyksen tarkoitusperistä annetaan myöhemmin tarkempi selostus.

Uutinen yhdistyksen perustamisesta. (Kuva: Helsingin Sanomat)

Vuonna 2012 Nuoret Lakimiehet ry vietti 75-vuotisjuhlavuottaan. Tämän kunniaksi yhdistys teki mittavan työn ja saattoi siihenastisen historiansa yksiin kansiin julkaisemalla 75-vuotisjuhlakirjan. Kirjan tekeminen ei ollut vapaaehtoisvoimin pyöritettävältä yhdistykseltä mikään pieni ponnistus ja jo siksi kirja ansaitsee paikkansa jokaisen itseään kunnioittavan nulalaisen kirjakokoelmissa.

Juhlakirja kertoo seikkaperäisesti ja monipuolisesti yhdistyksemme jännittävistä ja osin myrskyisistäkin vaiheista halki vuosikymmenten. Kirjassa yhdistyksen aiemmat aktiivijäsenet avaavat Nulan historiaa kukin osaltaan hyvin mukaansatempaavalla tavalla.

Juhlakirja on otettu nuorten ja varttuneempienkin lakimiesten keskuudessa ilolla ja suurella mielenkiinnolla vastaan. Nyttemmin kirja alkaakin kuulua jo monen nulalaisen kirjahyllyn vakiovarustukseen. Juhlakirjasta on annettu hyvää palautetta ja sitä on kuvailtu muun muassa eloisaksi ja vastustamattomaksi.

Jos juhlakirjan hankkiminen on osaltasi kuitenkin syystä tai toisesta jäänyt tekemättä, tee se nyt, sillä kirjan ensimmäinen painos voi loppua hetkenä minä hyvänsä!

Teoksen hinta on 43 euroa (sis. toimituksen postitse) tai pääkaupunkiseudulta noudettuna vain 35 euroa. Tarkemmat ohjeet saat yhdistyksen taloudenhoitajalta tilausvahvistuksen yhteydessä.

Voit tilata juhlakirjan kirjahyllyysi oheisella lomakkeella. Halutessasi voit tehdä tilauksen myös sähköpostitse osoitteella taloudenhoitaja@nuoretlakimiehet.fi.

Tilaa juhlakirja